Magánoktatás

A magánórák legfontosabb előnye a csoportos felkészítőkkel szemben, hogy a felkészítés menete teljesen az egyéni készségekhez és előzetes tudáshoz igazítható. Éppen ezért minden új diákommal azzal kezdem a közös munkát, hogy egy "nulladik órán" felmérjük az aktuális készségeket, ennek megfelelően kidolgozzuk a felkészülés menetrendjét és a tematikát. Ez a konzultáció/próbaóra természetesen ingyenes minden hozzám jelentkezőnek. Ez persze arra is remek lehetőség, hogy kicsit megismerjük egymást és kiderüljön, szimpatikus vagyok-e a leendő diáknak, hatékonyak-e a számára az én tanítási módszereim.

Testvérek, barátok, osztálytársak számára lehetőség van 2-3 fős kiscsoportos órára is jelentkezni (kisebb személyenkénti óradíjjal), amennyiben úgy a csoporttagok tudásszintje hasonló és tudnak egymással is együtt dolgozni. Magánóráimat online vagy Budapest 20. kerületében tartom.

Amennyiben egyéb csoportos órák érdekelnének, ajánlom figyelmedbe a többi felkészítőmet.

Fontos: jelenleg csak 2023 nyarán, azaz szeptember elejéig tudok magándiákokat fogadni (ez elsősorban a 2023 októberi érettségire készülőknek lehet releváns lehetőség), 2024 májusra vagy hosszabb távra jelenleg nem tudok további új tanítványokat vállalni. Emellett persze mindig igyekszem időt szakítani "tűzoltásra", tehát egyetemi zh, vizsga előtti ismétlésre, összefoglalásra, ezzel kapcsolatban is keress nyugodtan. Ez az oldal folyamatosan frissül, jelezni fogom, amennyiben felszabadulna hely az órarendemben.

A további részletek miatt kérem, hogy keress telefonon (+36205064266), emailben (zomborimartin@kemiasz.hu) vagy az alábbi űrlap kitöltésével is felveheted velem a kapcsolatot.